A

Kijk zeker eerst of je vraag hier tussen staat.
Wij vullen deze rubriek regelmatig aan waardoor wij je efficiënt kunnen antwoorden.
Op deze manier proberen wij onnodig e-mail- en/of telefoonverkeer te vermijden.

A

Wij bedoelen met privé dat niemand anders dan U en de uwen, in het afgehuurde saunacomplex aanwezig zullen zijn en dat niemand anders u kan zien of zal storen. U geniet dus volledige privacy ! Zo privé als het dus maar kan zijn.

A

Indien u ruim voor de datum waarvoor u heeft gereserveerd, MEER dan 4 dagen ( 96 uur ), uw boeking wenst te annuleren, dan is dat mogelijk en rekenen wij u een administratieve kost aan van 7, 50 euro.

Indien een annulering van een boeking plaats vind in MINDER dan 4 dagen ( 96 uur ) vòòr de reservatiedatum, dan zetten wij direct deze plaats weer vrij op internet. Het is natuurlijk erg kort dag, maar indien het dan weer verhuurd word, is er slechts een administratieve vergoeding van 7, 50 euro verschuldigd. U mag natuurlijk ook zelf voor iemand zorgen die in uw plaats gaat ! Indien niemand op dit tijdstip boekt, heeft Sauna Palace schade van de annulatie. Sommige kosten worden in dat geval echter niet gemaakt door Sauna Palace, waardoor wij een korting geven van 10 % van het boekingsbedrag. Daardoor blijft dan 90 % van het boekingsbedrag verschuldigd. Nogmaals U mag vervangende personen sturen die uw geboekte plaats overnemen.

A

Niemand kan u zien. U kan de deur van het complex zelf sluiten waardoor er niemand meer in kan, tenzij u dat toelaat. Voorts is er geen zicht op het verblijf in het Privé Sauna Complex van buitenaf. U beschikt dus volledig privé over alle faciliteiten inclusief het zwembad.

A

U mag zelf beslissen of u zwemkledij draagt of naakt in de sauna gaat.
Omwille van hygiënische redenen is het beter zonder zwemkledij, omdat dit het transpiratievocht opneemt en enigzins vasthoudt. Ons zuiveringssysteem voldoet aan de VlaremII-normen volksgezondheid en is daardoor ingesteld om een en ander perfect te neutraliseren. Het water van de jacuzzi circuleert elke tien minuten volledig door het zuiveringssysteem.

A

Het enige dat u moet meebrengen is badkledij als u dat wenst te dragen.
Badjas, sauna-laken, badlaken en slippers zijn ingrepen in de prijs bij een arrangement of u kan een volledige set bij ons huren aan 4,50 Euro indien u geen arrangement kiest. U mag deze ook zelf meebrengen. (sauna-laken om op de saunabank te leggen minimum 1m60 lang).
U kunt in het privé sauna-complex gebruik maken van de selfbar aan gangbare tarieven. Eigen drank meebrengen is niet toegelaten.
Douche-gel en haarchampoo is bij ons ter beschikking, evenals haardroger, borstel en deodorant.
Wij voorzien tevens gratis versnaperingen en fruit.

A

De jacuzzi van Privé Sauna-Palace voldoet aan de normen (VlaremII volksgezondheid) voor publieke uitbating en wordt door een geaccrediteerd laboratorium maandelijks op onaangekondigde tijdstippen gecontroleerd (daarom is het ooit mogelijk dat er tijdens uw gereserveerde sessie stalen van het water genomen worden, dit duurt maar enkele minuten). Deze analyse-rapporten hangen steeds uit in het onthaal van onze privé sauna en we gaan er prat op dat we steeds perfecte resultaten kunnen voorleggen.

Een gewone jacuzzi (opstaand model met trap) is absoluut niet geschikt om bij frequent gebruik door meerdere personen het water zuiver te houden. Het water van onze jacuzzi circuleert elke tien minuten volledig door het zuiveringssysteem. Het komt eerst terecht in bufferbak van 20.000 liter (15x zoveel water dan de inhoud van de jacuzzi). Vervolgens gaat het door een diep-bed filter met 2 meter wit quarts-zand. Het water dat terug naar de jacuzzi gaat wordt door een computer geanalyseert en deze stuurt 2 pompen aan die automatisch producten bijvoegen om de ideale waarden constant te houden.

A

-Eerst douchen voor u eigen hygiene en dat van anderen, is steeds aangewezen. Het nat maken van uw haren voorkomt trouwens het uitdrogen ervan.
-Goed afdrogen bevordert nadien het zweten.
-Een sauna-sessie duurt minimum 10 tot maximum 15 minuten. Met de zandloper kan u de tijdsduur juist opvolgen.
Een beginnende saunaganger start best bij 80°. U kan de temperatuur zelf verhogen.
-De sessie is pas geslaagd na een afkoeling onder de douche of onder de kiepemmer met koud water.
Beginnende sauna gangers kunnen er voor kiezen om onder de douche de temperatuur geleidelijk te verminderen.
-Na de sauna-beurt kan u het best relaxen in het zwembad dat verwarmd wordt tot 32°. Uw hoofd kan hierbij verder afkoelen in de buitenlucht.
-Als afsluiter nog even genieten van de weldoeningen van de jacuzzi.
-Deze volgorde mag u 2 tot 3x herhalen. U kan hierbij afwisselend de Finse Sauna en de infra-rood Sauna gebruiken.

A

U gelieve bij onze privésauna te betalen met:

contant bij reservering indien u onze privé sauna bezoekt

contant na het genot van uw gereserveerde sessie

met uw cadeaubon of met uw cadeaubon + contante betaling  de cadeaubon dient van Privé Sauna Palace afkomstig te zijn.

HET IS NIET MOGELIJK bij Privé Sauna Palace te betalen met bankkaart, Mister-Cash, of kredietkaart.